Over ons

RL Automotive in Overloon is een merkonafhankelijk autobedrijf, gespecialiseerd in Italiaanse merken. Het eerlijke advies, de uitgebreide kennis, kwaliteitsproducten en de vlotte service zorgen ervoor dat u zich hier helemaal thuis voelt. Het autobedrijf is opgericht in 2012 door Ramon Lemmens. Sinds die tijd staat RL Automotive garant voor kwaliteit en service. Vakmanschap en klantgerichtheid zijn voor ons dan ook vanzelfsprekend.

De afgelopen jaren is het bedrijf flink gegroeid en in 2018 is er een nieuw bedrijfspand gebouwd op de huidige locatie. Vandaag de dag kunt u bij ons terecht voor gebruikte auto’s van ieder merk. Ook voor het onderhoud aan uw auto bent u bij RL Automotive aan het juiste adres. We beschikken over een modern ingerichte werkplaats met 4 bruggen. Bovendien is er ruimte voor onderhoud aan campers en bedrijfswagens tot 3500 kg.

0ym2Pxiw3ZuPMxNHCruRVt4W1oBtcGadGuhBIG9B.jpg

Eigenaar Ramon Lemmens

MAGNETI MARELLI CHEKSTAR

RL Automotive gaat per 1 Juni 2021 de samenwerking aan met CheckStar. Van oorsprong een Italiaans concept van Magneti Marelli , met als missie vooruitstrevendheid en technologische innovatie op de aftermarkt. Magneti Marelli is tevens de leverancier voor de fabrieken waar de mooie Italiaanse auto’s geproduceerd worden. Het gebruiken van hoogwaardige vervangingsdelen tegen scherpe prijzen , en een up to date werkplaats is een voordeel voor iedere klant !

BOVAG
Als universeel autobedrijf zijn wij ook lid van de BOVAG. Dit betekent dat wij niet merkgebonden zijn. Sterker nog: we zijn er voor iedereen en we maken geen enkel onderscheid tussen welk merk of type dan ook. Daarnaast staat het BOVAG-keurmerk voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.