Onderhoud

Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg. Bij RL Automotive adviseren we u altijd om uw auto preventief te onderhouden. Op die manier weet u zeker dat u geen grote risico’s loopt en is de kans aanzienlijk kleiner dat de auto u in de steek laat. Daarnaast is het een stuk goedkoper dan wanneer u achteraf bij defecten alles moet laten herstellen.

Wij raden aan om de auto minimaal eens per jaar te laten onderhouden en dat bepaalde onderdelen regelmatig worden gecontroleerd. Denk hierbij aan de accu of de remblokken. Verder willen we u adviseren om regelmatig het oliepeil van uw auto te (laten) controleren. Dit kan veel slijtage aan onderdelen voorkomen.

WIOQ4qXuJEZlnvZ0RSvMHOuQHBj8NRnIIzvFZ1Zy.jpg

Onderhoudsbeurt
De kosten voor onderhoud van uw auto zijn afhankelijk van het merk en model auto dat u rijdt en de onderhoudshistorie. U kunt zich bijvoorbeeld indenken dat onderhoud aan een 2-cilinder motor goedkoper is dan aan een 6-cilinder motor. Als u benieuwd bent naar de kosten en graag een prijsindicatie wilt ontvangen, neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie.

Eventuele kapotte onderdelen die wij constateren tijdens een onderhoudsbeurt, zullen wij altijd eerst aan u melden. Samen bespreken we wat de opties zijn, dus geen verrassingen achteraf.

oh2.jpg