Bandenservice

Uw banden wisselen van winter- naar zomerbanden (of andersom)? Voor een complete bandenwissel, inclusief demontage, balanceren en montage, kunt u terecht bij RL Automotive.

Bandenwissel
Er bestaan geen banden die in zowel warme als koude weersomstandigheden optimale grip bieden. Met het oog op veiligheid, kostenbesparing én comfort is het daarom verstandig om uw winterbanden om te wisselen voor zomerbanden en vice versa. Wij verzorgen deze bandenwissel graag voor uw auto. De beginnende lente en halverwege de herfst zijn dé momenten om de wielen van uw voertuig te laten wisselen. 

Is het weer tijd voor uw bandenwissel? Plan dan direct online een afspraak in voor uw bandenwissel. Beschikt u over winter- en zomerbanden? Laat de banden die uit het seizoen zijn dan opslaan bij ons. Zo bent u ervan verzekerd dat ze veilig en droog staan.

wNCQjL1H8f3J1SXyOGsUwLyaHwfYb9O7Nsskknhe.jpg

Balanceren
Merkt u dat uw stuur of stoel trilt tijdens het rijden? Dan is de kans groot dat de banden van uw auto gebalanceerd moeten worden. Hierbij wordt het gewicht van de auto weer gelijkmatig over de banden verdeeld en zijn de trillingen verleden tijd.